Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 14:51

Βουκουρέστι 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ!

Mια υπέροχη  Αποκριάτικη εκδρομή, που σας τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Βουκουρέστι, μονή Σινάϊα, πύργος Μπράν & Μπρασόβ

 

1η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-02-2020

Αναχώρηση από την Τράπεζα Πειραιώς στις 04:10 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, για Στάρα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Βόλτα  στο ιστορικό κέντρο & δείπνο ατομικά . Διανυκτέρευση

 

2η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 29-02-2020  380ΚΜ

Πρωινό και αναχώρηση στις 07:00 για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Στη συνέχεια και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή φθάνουμε στο Μπράν, γνωστό ως Πύργος του Δράκουλα ο οποίος χτίστηκε τον 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε για το στολίδι της Ρουμανίας το ΜΠΡΑΣΟΒ, με σύντομη ξενάγηση όπου θα δούμε την παλαιά πόλη και την Μαύρη Εκκλησία γοτθικού ρυθμού. Επίσης θα ανάψουμε ένα κεράκι στην Ελληνική Εκκλησία, την Αγία ΤΡΙΑΔΑ που ανεγέρθη από ομογενείς Έλληνες της περιοχής. Αναχώρηση. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στο Βουκουρέστι. Το βράδυ ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 01-03-2020  50ΧΛΜ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα ξεκινήσουμε στις 08:30 να επισκεφθούμε την Ελληνική Εκκλησία, την έπαυλη του Τσαουσέσκου, γνωστό ως το «Μέγαρο της Άνοιξης», το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936. Θα δούμε τη λίμνη Χερεστράου και θα πιούμε έναν καφέ στο γνωστό Hard Rock. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, την όπερα ΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση & ατομικό γεύμα στο εμπορικό κέντρο Mall. Το βράδυ διασκεδάστε στα μαγαζιά του ιστορικού κέντρου. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 02-03-2020 

Πρωινό και αναχώρηση στις 08:30 για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Και μέσω Ρούσε - Βελίκο Τάρνοβο (Περιήγηση πόλεως) – Στάρα Ζαγόρα, με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων Ορμένιου. Άφιξη στην πόλη μας.                                                                                    

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΙΚΛΙΝΟ: 199  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 259

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.

2.Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 4*superior, (βαθμοί 8,8) στο πιο κεντρικό σημείο  του Βουκουρεστίου.

(Δυνατότητα για δείπνο στο ξενοδοχείο CAPITOL σε ανοιχτό μπουφέ μόνο 10€)  ή διανυκτέρευση στο UNION HOTEL PLAZA 4*superior(Βαθμοί 8,8) επίσης κεντρικό μαζί με γεύμα.

3.Τρία προγεύματα σε μπουφέ.

4.Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο. 

5. Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.

6. Φ.Π.Α Εντός.

7. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life.

 

*Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο. (έως 70 ετών)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.

2.Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις.

3.Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

*Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 4 ημέρες
  • Προορισμός: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πωλήσεις