Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 19:58

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ - SUNNY BEACH 15-17 Ιουνίου!

Μεσημβρία - Σωζόπολη - Αγχίαλος - Βάρνα

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ-SUNNY BEACH

3 ημέρες    15 – 17 Ιουνίου 2019

 

1η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15.06.19:

Αναχώρηση από την Τράπεζα Πειραιώς στις 05:00 το πρωί. Διέλευση από Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο (Burgas). Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην Αρμένικη εκκλησία του Αγίου Χάτς, τη Μητρόπολη Κυρίλλου & Μεθοδίου, το αρχαιολογικό μουσείο και την πανέμορφη παραλία της. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για την Ηλιόλουστη Ακτή. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη της Μεσημβρίας(σημερινό Nesebar). Εδώ επίσης θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε, αρχίζοντας από τον καθεδρικό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και καταλήγοντας στον Άγιο Ιωάννη τον Αλειτούργητο. Πόλη στολίδι της Θρακικής παραλίας, με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στα δυτικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Τα ξύλινα παραδοσιακά σπίτια θα σας ενθουσιάσουν. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ Δείπνο στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

 

2η MΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 16.06.19:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο πανέμορφο χωριό Μπαλτσίκ(αρχαία Κρουνοί). Επίσκεψη στο Βοτανικό κήπο και το θερινό θέρετρο της Βασίλισσας Μαρίας της Ρουμανίας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι Αλατζά.. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε με περιπάτους την πανέμορφη παραλιακή ζώνη της Βάρνας. Γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση και επιστροφή στην Ηλιόλουστη ακτή στο ξενοδοχείο μας με στάση στη Μητρόπολη Κοιμήσεως της Θεοτόκου .Δείπνο. 

 

3η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.06.19:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Αγχίαλο και συνεχίζουμε για την πόλη της αρχαίας Απολλωνίας τη σημερινή Σωζόπολη. Πόλη & νησί μαζί που ίδρυσαν οι Μεγαρείς και αφιέρωσαν στο θεό Απόλλωνα. Εδώ θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια της με τα υπέροχης αρχιτεκτονικής παραδοσιακά σπιτάκια. Επιστροφή στον Πύργο και στάση για αγορές και φαγητό ατομικά σε εμπορικό κέντρο. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής μας από τη νέα εθνική οδό και μέσω Συμεόνφγκραντ άφιξη στα σύνορα Σβίλεγκραντ. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ:

Σε δίκλινο/τρίκλινο: 125€, σε μονόκλινο:160€,

παιδί ως 12 ετών :95€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.

2.Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MARVEL 4**** στην Ηλιόλουστη ακτή (SPA CENTER-Πισίνα).

3.Δύο προγεύματα & δύο δείπνα σε μπουφέ.

4.Αρχηγό του γραφείου συνοδό. 

5.Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής με την Generally Life.

 

*Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) & ΦΠΑ εντός

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.

2.Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 5 ημέρες
  • Προορισμός: Πύργος –Βάρνα –Μεσημβρία -Σωζόπολη

Πωλήσεις