Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 11:50

Αγίου Πνεύματος στην Κωνσταντινούπολη 14-17 Ιουνίου!

Αγίου Πνεύματος στη Βασιλεύουσα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

14-17 Ιουνίου 2019

Πριγκιποννήσια & κρουαζιέρα Βοσπόρου

 

 

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-06-2019 :

Αναχώρηση από την π.Αγροτική Τράπεζα στις 04:15. Άφιξη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στάση στα Αφορολόγητα, έλεγχος διαβατηρίων και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, άφιξη στη Ραιδεστό. Ολιγόλεπτη στάση και συνεχίζουμε για την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη και αμέσως επίσκεψη στα Βυζαντινά τείχη του Θεοδοσίου, την Μονή της Χώρας (τώρα Καριέ Τζαμί) όπου σώζονται άθικτα τα ωραιότερα Βυζαντινά ψηφιδωτά. Προσκύνημα στην Παναγία των Βλαχερνών. Στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο.(έξτρα 15€) θα απολαύσουμε τη θαυμάσια θέα της Ευρωπαϊκής αλλά και Ασιατικής πλευράς της πόλης , όπως με μοναδικό τρόπο μπορεί να τη δει κανείς μέσα από ένα πλεούμενο. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στη περιοχή Μπέηογλου(Istiklal). 

 

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 15-06-2019 :

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για  περιήγηση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου ο ναός του Αγίου Γεωργίου.  Επίσκεψη στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί). Συγκέντρωση στη συνέχεια & περίπατος στη Divan Yolu, θα δούμε το κέντρο ναργιλέ, τη στήλη του Κωνσταντίνου, το τέμενος Suleymaniye,  με τα μαυσωλεία Σουλειμάν, Χουρέμ & Σινάν. Ώσπου να καταλήξουμε  στο Eminonu – επίσκεψη στο Misir Carsi , στο τέμενος Υeni Cami , στο τέμενος Rustem Pasha έργο του διάσημου αρχιτέκτονα Σινάν (αξίζει να δούμε με προσοχή το διάκοσμο του τεμένους με τα περίφημα πλακίδια Ιζνικ), πρόχειρο φαγητό από τις βάρκες του Eminonu και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Απόγευμα ελεύθερο. Βράδυ επίσκεψη εξ ιδίων στον πύργο του Γαλατά. 

 

 

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-06-2019:

Εμείς αναχωρούμε στις 09:00 από το ξενοδοχείο μας για να πάρουμε το τούνελ ως τη στάση του Καμπατάς. Επιβίβαση στον ηλεκτρικό για την Αγία Σοφία και τον ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου, ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το Βυζαντινό Υδραγωγείο. Αναχώρηση παραλιακά για το Μακρυχώρι. Γεύμα ατομικά στο ξακουστό εστιατόριο GELIK.Μετά το μεσημεριανό φαγητό, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Το βράδυ προαιρετικά ΓΛΕΝΤΙ σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, αμανέδες και χανουμάκια. Τιμή συμμετοχής: 30 € ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 

 

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-06-2019 :

Πρόγευμα, επιβίβαση αποσκευών και στη συνέχεια αναχώρηση για τη συνοικία Bostanci από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για τα Πριγκιποννήσια (έξτρα 10€). Περνάμε δίπλα από τις νήσους Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και αποβιβαζόμαστε στην Πρίγκηπο, με τους περισσότερους εναπομείναντες Έλληνες στα νησιά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα με τα παϊτονάκια στο γύρο του νησιού και φαγητό ατομικά στις ταβέρνες της παραλίας. Κατόπιν αναχώρηση για επιστροφή. Στάση καθ’ οδόν. Διέλευση συνόρων και άφιξη το βράδυ στην πόλη μας .                           

 

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 185€    ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 255€ 

Παιδιά ως 12 ετών σε τρίκλινο: 135€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.

2.Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FERONYA 4* στο Tαξίμ.

3.Τρία πρωινά γεύματα. 

4.Αρχηγό του γραφείου συνοδό του γραφείου μας.

5.Τοπικό ξεναγό.

6.Φ.Π.Α Εντός.

7.Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την Generally Life.

 

Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)

*Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. 

2.Εισιτήρια καραβιών, διασκεδάσεις ,επιπλέον γεύματα και ποτά.

3.Εκδηλώσεις και γενικά ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 4 ημέρες
  • Προορισμός: Κωνσταντινούπολη

Πωλήσεις