Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 13:05

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ 15-17 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

15-17 ΙΟΥΝΙΟΥ                              

 

15/6/2019 – Σάββατο:

Αναχώρηση από την Πλατεία Μπαλτατζή στις 07:00π.μ., και μέσω Εγνατίας και Ε.Ο. και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στα δωμάτια ξεκούραση και στη συνέχεια πάμε να επισκεφτούμε τα πανέμορφα Τρίκαλα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.          

 

16/06/2019 – Κυριακή:

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την Eλάτη στο Περτούλι με το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο.Βρίσκεται σε υψόμετρο 950 μέτρων με καταπράσινη φύση,αφού περιηγηθούμε θα έχουμε χρόνο για ένα καφέ.Στη συνέχεια ξεκινάμε για τη   λίμνη Ταυρωπού ή Πλαστήρα,μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα βρεθούμε και θα θαυμάσουμε την πρώτη τεχνιτή λίμνη στην Ελλάδα την οποία εμπνεύστηκε ο Νικόλαος Πλαστήρας.Υπάρχουν πλήθος από σημεία ενδιαφέροντος που μπορούμε να δούμε,επίσης μπορούμε να γευματίσουμε σε κάποια από τις ταβέρνες της περιοχής με θέα την λίμνη.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και για καφέ στη σκιά των Μετεώρων. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι.

 

17/06/2019 – Δευτέρα:

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα Μετέωρα. Ένα μαγευτικό μέρος, γεμάτο ιστορία στις κορυφές του οποίου ζουν μοναχοί και καλόγριες στα φημισμένα μοναστήρια.Δεύτερη μοναστική πολιτεία μετά το Αγ.Ορος με παγκόσμιο ενδιαφέρον. Μετά θα συνεχίσουμε για τον Πλαταμώνα όπου θα γευματίσουμε   και θα επιστρέψουμε το βράδυ στην Ξάνθη με τις ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή συμμετοχής:  100€ δίκλινο/τρίκλινο  130€ σε μονόκλινο

 

Περιλαμβάνει:

1.Μετακίνηση με υπερυψωμένο λεωφορείο.  

2.Ξενοδοχείο Edelweiss 3* μεπρωινό.

3.Ξεναγήσεις.

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 3 ημέρες
  • Προορισμός: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Πωλήσεις