Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 09:57

Αγίου Πνεύματος στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ 14 - 17 Ιουνίου!

Αγίου Πνεύματος στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Με πιο πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκτός του Βουκουρεστίου και την ημερήσια εκδρομή στα Καρπάθια την παλιά πρωτεύουσα της Βλαχίας Τιργκόβιστε

14–17 Ιουνίου 2019

 

1η ΗΜΕΡΑ: Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-06-2019 ΞΑΝΘΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ :

Αναχώρηση από την π.Αγροτική Τράπεζα στις 04:15 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Στάρα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Προσκύνημα σε Επιτάφιο στην εκκλησία Αγίου Αντωνίου & Ευαγγελισμού. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 15-06-2019 380km :

Πρωινό και αναχώρηση στις 07:15 για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Στη συνέχεια και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή φθάνουμε στο Μπράν, γνωστό ως Πύργος του Δράκουλα ο οποίος χτίστηκε τον 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Συνεχίζουμε για το στολίδι της Ρουμανίας το ΜΠΡΑΣΟΒ, με σύντομη ξενάγηση όπου θα δούμε την παλαιά πόλη και την Μαύρη Εκκλησία γοτθικού ρυθμού. Επίσης θα ανάψουμε ένα κεράκι στην Ελληνική Εκκλησία, την Αγία ΤΡΙΑΔΑ που ανεγέρθη από ομογενείς Έλληνες της περιοχής. Αναχώρηση. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στο Βουκουρέστι. Το βράδυ Δείπνο. Το βράδυ Ανάσταση σε εκκλησία της περιοχής. Χριστός Ανέστη! & Χρόνια Πολλά. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 16-06-2019 :

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη ΧΕΡΕΣΤΡΑΟΥΝ, την όπερα ΜΟΥΣΙΚΗΣ, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Πασχαλινό γεύμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα με πλούσιο φαγητό με κρασί απεριόριστο, φολκλορικά, παραδοσιακές μουσικές(έξτρα τιμή) Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 17-06-2019 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΞΑΝΘΗ :

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Και μέσω Ρούσε - Βελίκο Τάρνοβο (Περιήγηση πόλεως) – Στάρα Ζαγόρα, με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων Ορμένιου. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 195€,  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 250€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. 

2.Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RIN GRARD 4* (8,3 βαθμοί booking) στο ιστορικό κέντρο του Βουκουρεστίου.

3.Τρία προγεύματα και τρία δείπνα σε μπουφέ.  

4.Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.

5.Φ.Π.Α Εντός.

6.Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης με την Generally Life.

Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1.Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.

2.Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις.

3.Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

*Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

Πληροφορίες Ταξιδιού

  • Διάρκεια Ταξιδιού: 4 ημέρες
  • Προορισμός: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πωλήσεις